Hirdetés

Monitornak is jó lesz a Samsung Galaxy Tab S4



|

A DeX-támogatásnak hála monitorként is bevethető lesz a legújabb Samsung táblagép.

Hirdetés

A Samsung DeX platformja lehetővé teszi, hogy a gyártó legutóbbi zászlóshajóit egy dokkhoz csatlakoztassuk, és asztali gépként használjuk azokat. Hamarosan ezt Samsung táblagéppel is meg lehet tenni. 

Hirdetés

A SamMobile értesülései szerint a közelgő Samsung Galaxy Tab S4 lesz az első Samsung tábla DeX-támogatással. Ezen felül az első olyan eszköz lesz a platformon belül, ami kétmonitoros támogatást is kínál. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a normál monitor mellett maga a táblagép lesz a másodlagos kijelző. 

A DeX segítségével billentyűzetet, egeret és monitort is használhatunk, az androidos appokat asztali Windows-szerű környezetben használhatjuk, tálcával, launcherrel és értesítésekkel. Az appok kisebb ablakokban is futtathatóak, a képernyőn mozgathatóak. Idővel érkezik a Linux on Galaxy is, amely linuxos szoftverek futtatását is lehetővé tenné. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.