Hirdetés

Most már tényleg készen áll a megjelenésre a Samsung Galaxy Fold



|

Állítólag az iparági szakértők és a professzionális tesztelők vizsgáin is átment a felújított modell, így közeledik a megjelenés.

Hirdetés

A Samsungnál igen elfoglaltak, hiszen ha minden a szivárgások szerint alakul, akkor augusztus 7-én érkeznek a Galaxy Note 10 modellek, amelyeket a Galaxy Tab S6 csúcstablet és a Galaxy Watch Active 2 okosóra kísérhet. És ez még nem minden. 

Hirdetés

A jelentések szerint a Samsung gyakorlatilag készen áll rá, az összehajtható mobilját is újra piacra dobja. 

Állítólag a Samsung a zsanért és a képernyőt is átalakította, a módosított készülék pedig minden teszten átment, valamint az iparági szakértők és a professzionális tesztelők vizsgáin is megfelelt. Elvileg már az utolsó simításokat végzik a megjelenés előtt. 

A júliusi megjelenést a szakértők azonban szinte kizártnak tartják, valószínűbb az augusztus. Talán 7-én? Egyesek szerint ennyire nem osztaná meg a figyelmet a Samsung, és a Galaxy Fold egy külön dátumon érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.