Mostantól rengeteg időd lesz törölni a vállalhatatlan üzeneteidet



|

Hasznos változtatás teszi felhasználóbarátabbá a WhatsApp csevegőplatformot.

Az idei évben a WhatsApp keményen rágyúrt az újdonságokra, hiszen tavasz óta olyan funkciók bukkantak fel az alkalmazásban, mint a láthatóságunk elrejtése, az instant reakciók küldése vagy az akár 2 GB-os médiafájlok támogatása.

Most pedig hivatalosan is életbe lép egy másik hasznos változtatás, amelynek joggal örvendhet a Meta Platforms szárnyai alá tartozó üzenetküldő kétmilliárd főt számláló felhasználói tábora.

Hirdetés

A WhatsApp ugyanis nemrég a Twitteren büszkélkedett el vele, hogy innentől több mint két nap, egész pontosan 60 óra áll rendelkezésünkre a már elküldött üzenetek törlésére. Ez nem csekély bővítés, az eddigi határidő ugyanis mindössze 1 óra 8 perc és 16 másodperc volt (igen, pontosan ennyi). A WhatsApp újdonságait fürkésző Wabetainfo szerint a bétatesztelők már az előző hónap óta élvezhették a nagyobb szabadságot.

A visszavonás előtt tehát mostantól két és fél napon át fontolgathatjuk, hogy valóban kínos-e az a bizonyos üzenet. A célszemélynek persze ettől még nem lesz amnéziája, de legalább jó sokáig eltüntethetjük a digitális nyomokat, ha netán félrecsúszik a kommunikáció. Eközben a rivális Telegram egy hasonlóan izgalmas újdonságot jelentett be: a küldés gomb hosszan nyomva tartásával könnyedén időzíthetjük a soron következő üzenetünket, hogy egy előre megadott percben jusson el a címzetthez.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.