Hirdetés

Látványos dizájnt és jackcsatlakozót hozhat a Motorola Edge+



|

Itt vannak a renderelt képek: vízesésszerű kijelző és tripla hátsó kamera teszi majd csábítóvá az Edge+ mobilt.

Hirdetés

Kiszivárogtak az első renderelt képek a Motorola Edge+ okostelefonjáról, ami a gyártó kínálatának a csúcsát jelentheti a következő időszakban. Az OnLeaks és a PriceBaba együttműködésében közölt képek arról árulkodnak, egy ezúttal erősen prémium eszközt rak össze a Motorola, ehhez méltó dizájnnal. Ez főként a vízesésszerű, oldalirányba erősen lekanyarított kijelzőből látszik majd, amibe egyébként fúrt kamerát építenek. A legtöbb embert ez a megoldás a Huawei Mate 30 Pro képernyőjére emlékezteti. A panel itt 6,5 vagy 6,8 hüvelykes lehet. 

Hirdetés

Hátra tripla kamerát építhet az idén megszokott függőleges elrendezésben a Motorola, azt viszont nem tudni, hogy ezek pontosan milyenek lesznek. Egyesek máris 108 megapixeles szenzort vizionálnak, de erre konkrét bizonyíték még nincs. 

Jó hír, hogy az Edge+ mobilon lesz jackcsatlakozó, így a Motoroláé azon kevés csúcsmobilok egyike lehet, amelyek 2020-ban is kínálnak ilyet. Az akku pedig 5170 mAh kapacitásúnak ígérkezik, tehát az üzemidőre valószínűleg nem lesz majd panaszunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.