Hirdetés

Elképesztően nehéz szétszedni az új Motorola Razr-t



|

Az iFixit darabokra szedte a Motorola összehajtható okostelefonját, de a csapat állítása szerint sosem találkozott még ilyen nehezen szétkapható mobillal.

Hirdetés

Miközben az új Motorola Razr az év egyik legígéretesebb újdonságának tűnt, addig egyesek szerint már most, a megjelenés után kicsivel több sebből vérzik. A Samsung például olcsóbban kínálja a Galaxy Z Flipet, miközben modernebb és erősebb hardvert, több és jobb kamerát, ultravékony védőüveget (a hajlítható kijelzőn) ad, és az eddigi beszámolók szerint eleve minőségibb terméket rakott össze. Ha ezzel önmagában nem lenne bajban az új Razr, akkor az végképp nem segít, hogy szinte már javíthatatlannak számít. 

Hirdetés

A készüléket többen szétszedték már az utóbbi időben, Zack Nelson pedig alávetette a híres stressztesztjének. Most itt az iFixit boncolása is, amely megerősítette: ennyire nehéz még egyetlen mobilt sem volt szétkapni. 

Érdemes tehát vigyázni a telefonra, a javítás valószínűleg még a gyártónak sem könnyű feladat... 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.