Hirdetés

MrBeast visszaszólt azoknak, akik kritizálják a Samsunggal kötött partnerségét



|

Nem mindenkinek tetszik, hogy a youtuber Galaxy-telefonokat népszerűsít.

Hirdetés

A mindössze 25 éves MrBeast, vagyis Jimmy Donaldson továbbra is a youtube legtöbb feliratkozóval bíró videósa, akinek a lábai előtt hevernek a hirdetési partnerek, hiszen egyetlen feltöltéssel világszerte több tízmillió nézőhöz képes eljuttatni a vásárlásra ösztönző üzeneteket.

A 188 millió követőnek örvendő youtuber nemrég a Samsunggal kötött partnerséget, melynek keretében a Galaxy S23 Ultra lett a csatornája hivatalos vlogkamerája, illetve egy videót is feltöltött, amiben jutott némi fényezés a koreai mobiloknak, nevezetesen a Z Flip5-nek és az S23 Ultrának. Ez eddig cseppet sem lenne izgalmas, hiszen a hasonló szponzorációk bevett gyakorlatnak számítanak, MrBeast döntése azonban végül egy kisebb csetepatéhoz vezetett.

Hirdetés

Az egész azzal kezdődött, hogy az egyik legismertebb technológiai hírportál, a The Verge cikket közölt a partnerségről, a "Samsung legújabb cseleként" jellemezve azt. A szerző Wes Davis értelmezésében a koreaiak a fiatalok körében trendinek számító MrBeasten keresztül akarják rávenni az amerikai gyerekeket, hogy ne iPhone-t használjanak.

Ezt követően lépett színre az ugyancsak népszerű youtubernek számító Austin Evans, aki az X-en posztolva "leereszkedőnek" nevezte az írás hangvételét, majd azzal is odaszúrt egyet, hogy bármennyit is fizet a Samsung MrBeastnek, egész biztosan jobb a befektetés megtérülése, mint a The Verge-en elhelyezett reklámok esetében. Végül pedig maga Donaldson is visszaszólt egy kommenttel, mely szerint a kérdéses videó várhatóan 400 millió megtekintést generál majd, így a Samsung valószínűleg a legjobb költség/megjelenítés-aránnyal számolhat.

Hogy MrBeastnek végül igaza lesz-e, azt nem tudjuk, de a szponzorált videó e sorok írásáig 126 millió megtekintést gyűjtött össze, ami már önmagában sem rossz eredmény. Később pedig még bőven nőhet a megtekintések száma, hiszen a film egy örökzöld témát dolgoz fel, Donaldson és barátai a világ legdrágább, leglátványosabb autóival furikáznak benne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.