Hirdetés

A Xiaomi ott lesz az MWC-n



|

Hamarosan eldől, hogy a szervezők lemondják-e az MWC-t. Ha meg lesz tartva, akkor viszont a Xiaomi részt vesz rajta, ezt megerősítette a vállalat.

Hirdetés

Zsinórban mondják le a nagyvállalatok az MWC-s szereplésüket a koronavírus miatt, a Xiaomi azonban bejelentette, hogy ragaszkodik az eredeti terveihez, és ott lesz a rendezvényen. Annyit azért hozzátettek, óvintézkedéseket tesznek a dolgozók egészségének és a látogatóknak a védelmében. 

Hirdetés

A bemutatókon csak a Xiaomi európai irodáiból érkező dolgozók vesznek részt, feltéve, hogy 14 napja tünetmentesek. A bemutatott termékeket folyamatosan fertőtlenítik majd a GSMA előírásai szerint, a kínai dolgozók és vezetők pedig csak akkor látogatnak az MWC-re, ha legalább 14 napja elhagyták Kínát, és szervezetük nem mutat fertőzésre utaló jeleket. 

Február 23-án lerántják a leplet a Mi 10-es csúcsmobilokról is, amelyek az év legkeresettebb modelljei lehetnek, megfelelő árazás mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.