Hirdetés

Na tessék, Cortana szerint nem is létezik a Windows 11



|

Az egész élet egy csalódásokkal teli szimuláció? Kérdezd meg Cortanát, elveszi a kedved az egész új Windows 11 őrülettől...

Hirdetés

Nehéz manapság következetesnek maradni, hiszen az utóbbi időben másról sem hallani, minthogy hamarosan az arcunkba robban a Windows 11, sőt, egyesek már azt is tudni vélik, mikor végzi majd ki a Microsoft a Windows 10-et (vagyis annak támogatását).

Amíg a fél világ háttérképeket nézeget, és arról álmodozik, hogy vajon mit is mutat majd be a Microsoft hamarosan, addig Cortana (a cég virtuális asszisztense) szilárdan meg van győződve arról, hogy bizony nem is lesz Windows 11. Az ok egyébként nyilvánvaló: a hivatalos kommunikáció tényleg az, hogy nem lesz többé számozás.

Hirdetés

Tom Warren, a The Verge munkatársa az utóbbi időben meglehetősen sok Windows 11 képet és videót szivárogtatott, mondhatni erősen rá van kattanva a témára, így nem vagyunk különösebben meglepve azon, hogy a Microsoft asszisztensét is megkérdezte az új Windows kapcsán (melynek kiszivárgott képein ott díszeleg a 11-es szám). A drámai szembesítés így néz ki:

Egyébként nem csoda, hogy az MI hajlandó tudomást venni holmi szivárgásokról, hiszen már 5 éve az a hivatalos narratíva, hogy a Windows 10 az utolsó Windows. Már 2015-ben azt vallotta a Microsoft, hogy szolgáltatásként tekint számítógépes operációs rendszerére, vagyis rolling release modellben gondolkodnak, ahogy azt az elmúlt években tapasztalhattuk is. 

Ezzel együtt abban biztosak lehetünk, hogy valami új (vagy legalábbis rég látott mértékben megújuló) dolog készül, és alig várjuk, hogy beszámolhassunk róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.