Hirdetés

Naggyá tenné a Honort a Huawei



|

A Huawei azt akarja, hogy a Honor a világ negyedik legnagyobb okostelefon-gyártója legyen.

Hirdetés

A Huawei régóta hangoztatja, hogy a világ legnagyobb okostelefon-gyártója akar lenni, és azt is tudjuk, hogy ezt az idei évben mindenáron el akarja érni. Ne feledkezzünk meg azonban a kínai cég másik márkájáról, a Honorról sem. 

Hirdetés

A Huawei és a Honor közös közleményt adtak ki, amelyben a közeljövőt érintő céljaikat taglalták. A Huawei ismét felhívta rá a figyelmet, hogy a világ legnagyobb okostelefon-gyártójává akar előlépni. Ezt számtalanszor említette már. Most arról beszélt a cég, hogy 2019 végére megelőzné a Samsungot, amely 2012 óta a piac vezetője. 

A kínai vállalat a Honorral sem tétlenkedik. A Huawei el akarja érni, hogy a Honor a világ negyedik legnagyobb okostelefon-gyártója legyen. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Xiaomit is megelőzik az ártakarékos megoldásokra koncentráló márkával (eladási mennyiségben). 

A Huawei ezzel egyszerre azt is el akarja érni, hogy miután Kínában már a legnagyobb okostelefon-gyártóvá vált, a Honor legyen a második legnagyobb. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.