Hirdetés

Nagy év lesz az iPadek számára 2024



|

Most már érdemes lehet várnia egy kicsit annak, aki új táblagépre pályázik.

Hirdetés

A várakozásokkal ellentétben idén ősszel nem frissültek az iPadek, csak az M3 chippel szerelt MacBook Pro és iMac gépeket, valamint az iPhone és az Apple Watch új generációs kiadását mutatta be az Apple. Vannak találgatások arról, hogy ez miért alakult így, lehet, hogy szimplán azért, mert még nem érzi időszerűnek a cég az új modellek piacra dobását. Az M2-t használó iPad Prók jóval erősebbek, mint amilyennek lenniük kell, ha esetleg a tabletekbe is beletuszkolják az M3-at, nem lenne rossz, ha mutatnának pár programot vagy játékot, ami ennek erejét megfelelően kihasználja.

A mindig jól értesült Mark Gurman legutóbbi hírlevelében arról ír, hogy 2024-ben a teljes iPad-kínálat frissülni fog, az összes termékből jön majd új változat.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy új iPad Air, iPad mini, az alap iPad új kiadása és az OLED-es iPad Prók közül fogunk tudni válogatni. Az még nem garantált, hogy mindet egyszerre jelentik be és dobják piacra, lehet, hogy egy részük tavasszal, a többi meg nyáron mutatkozik be. Gurman úgy gondolja, az olcsóbb modellek jönnek előbb, aztán 2024 első felében valamikor az iPad Pro. Mivel az iPad mini 2021 óta nem frissült, időszerű lenne az A17 Próval kibővített változat kiadása.

Az Apple iPadekből származó bevétele a legutóbbi pénzügyi jelentés szerint 10%-kal csökkent, és a cég a következő negyedévre is hasonlót vár. A tudatos felhasználók ennyi idő után már kivárnak inkább, vagy azért, hogy a legújabb és legtovább kitartó készüléket szerezzék meg, vagy azért, hogy árcsökkenést követően megvehessék a mostaniak valamelyikét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.