Hirdetés

Nagy hiba van az iOS 14-ben



|

Hiába állítja be valaki az alapértelmezett böngészőt és levelezőt, ha az iPhone lemerül vagy újraindul, visszaállnak az Apple appjai.

Hirdetés

Az Apple mindenkit meglepett azzal, hogy mennyire gyorsan kiadta az iOS 14-et. A fejlesztők fel sem tudtak készülni, és alaposan fel is háborodtak. Nem sokkal később pedig a felhasználók kezdtek el elégedetlenkedni az iOS 14 egy nagy hibája miatt. A rendszer egyik nagy újítása az, hogy lehetővé teszi az alapértelmezett böngésző- és levelezőprogram beállítását, így annak megadható például a Chrome és az Outlook párosa is. Így pedig minden webes link automatikusan a beállított appban nyílik meg. 

Hirdetés

A gond csak az, hogy az iOS 14 valamiért minden egyes alkalommal visszaállítja a Safarit és az Apple Mail appját, amint az iPhone újraindul vagy lemerül. 

Az Apple hivatalosan továbbra sem ismerte el a hibát, és egyesek egyenesen azzal vádolják a céget, hogy ez a viselkedés a rendszer részéről szándékos. Így aztán azt sem tudni, hogy mikor teszik rendbe ezt a részt, de remélhetőleg az iOS 14 következő frissítése már megoldja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.