Hirdetés

Nagy siker a Xiaomi Mi 8



|

Nagy az érdeklődés a készülék iránt - már több mint 1 millió darab talált gazdára.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Xiaomi Mi 8 nagy siker, ugyanakkor újabb és újabb jelentések bizonyítják, hogy a kezdeti izgalmak után is trendi, sokakat csábító okostelefonról van szó. Az első készletek Kínában kevesebb mint egy perc alatt elfogytak, most pedig a Xiaomi szóvivője, Donovan Sung elárulta, hogy a Mi 8-as szériából már több mint 1 millió darab fogyott. Ehhez mindössze 18 nap kellett. 

Hirdetés

Apró adalék, hogy miközben a OnePlusnak az 1 milliós darabszám egyetlen készülékből, 22 nap alatt jött össze, addig a Xiaominál a Mi 8 mellett a Mi 8 SE készülékről is beszélünk (ez egy olcsóbb verzió). A Mi 8 Explorer Edition később jelenik meg a piacon. Elsőre ez kevésbé lenyűgöző eredménynek tűnik, de fontos hozzátenni, hogy hivatalosan még csak Kínában kaphatóak ezek az okostelefonok, míg a OnePlus rengeteg piacon elérhető. 

Hamarosan Európában is megjelennek a Xiaomi új okostelefonjai, de azt nem tudni, hogy mennyit szeretne ezekből eladni az óriás. Az eddig tapasztalt siker valószínűleg az európai országokban is folytatódik majd, ahogy terjeszkedik a kínai vállalat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.