Hirdetés

Nagy tempóban ássa az alagutat Elon Musk cége



|

A Boring Company meglepően gyorsan halad a Los Angeles alatt fúrt alagúttal - a Tesla vezérének nagy tervei vannak.

Hirdetés

Elon Musk nem csak a Tesla vezére, a SpaceX és a Boring Company első embere is (többek között). És nagyon sok olyan terve van, amit sokan el sem tudnak képzelni. Elon Musk mostanában alagutat is ás, a SpaceX főhadiszállásához közel, Kaliforniában. 

Hirdetés

Miután a városvezetéstől erre engedélyt kapott, a Boring Company megkezdte a munkát, és meglepően sokat is haladt. Musk egy képet is megosztott a panelekkel megerősített falakról, kábelekről és egyebekről. Az alagút Los Angeles szélénél van, de hamarosan további területeken is munkához látnak. Talán egy föld alatti Hyperloop-hálózatot is kiszolgálhat majd a mostani tesztalagút. 

Elon Musk elvileg olcsóbban és hatékonyabban ássa és fúrja az alagutakat, mint más hasonló cégek. Idővel föld alatti közlekedési hálózatot hozna létre Musk, amelyen keresztül a termékeket és szolgáltatásokat zavartalanul lehetne szállítani, elkerülve a földfelszíni akadályokat és forgalmat. 

A nagy terv megvalósulása még igen messze van, azonban valóban meglepően gyorsan haladnak a munkával és az építkezéssel - vagyis ez már nem csak egy elrugaszkodott vízió. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.