Hirdetés

Nagy üzlet lesz a mobiltöltés



|

Kínában gombamód szaporodnak a mobiltöltéssel foglalkozó vállalatok.

Hirdetés

Egyre több ember tartja problémának, hogy nem bírja elég hosszan az okostelefonja egy feltöltéssel. Emiatt aztán gombamód szaporodnak az olyan vállalkozások is, amelyek mobiltöltéssel foglalkoznak. 

Hirdetés

Csak Kínában az elmúlt 40 nap alatt több mint 11 olyan új cégről számoltak be, amely vagy asztali töltőkkel vagy kölcsönözhető powerbankekkel oldja meg az okostelefonok töltését. 

A Xiaodian az egyik ilyen cég, amely legutóbb egy B fordulós finanszírozási körben újabb 50 millió dollárnyi tőkét szerzett a működéséhez. A cég alkalmazásával lehet keresni az elérhető töltőket Pekingben, nagyjából 1000 helyszínen. 

Miután a WeChaten beszkenneltek a felhasználók egy QR-kódot, óránként 1 jüanért tölthetik a mobiljukat. Az Ankerbox eközben hordozható energiabankokat kínál kölcsönzésre.  

Kínai szakértők szerint a fogyasztói szokások a megosztás felé tolódtak el: az emberek nem terméket akarnak vásárolni, hanem szolgáltatást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.