Hirdetés

Nagy változást hozhat a Pixel 9 széria dizájnja, egy riválist másol a Google



|

Egy videó és nagy felbontású renderek árulkodnak a Google Pixel Pro 9 megjelenéséről.

Hirdetés

Még csak három hónapja annak, hogy a Google leleplezte az aktuális mobiljait a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro képében, amelyek már a cég legújabb Tensor G3-as erőforrására épülnek, a dizájnjuk viszont nagyban hasonlít a korábbi modellekére. Ha azonban hihetünk egy rendkívül korai szivárgásnak, a várhatóan az ősz során debütáló Pixel 9 sorozatnál már a külcsín is nagyobbat fog változni, még ha ezzel együtt is ismerős lesz a látvány, csak éppen máshonnan.

A MySmartPrice ismét a veterán pletykagyárossal, a gyakran beletrafáló Steve Hemmerstofferrel (OnLeaks) fogott össze, aki több nagy felbontású rendert és egy 360 fokos videót is szállított a 2024-es Google csúcsmobilról, a Pixel 9 Próról. A kiszivárgott információkon alapuló anyagok arról árulkodnak, hogy a keresőóriás teljesen áttervezi a kameraszigetet, a készülék pedig lapos kereteket kap lekerekített élekkel, kísértetiesen hasonlítva ezzel az iPhone 15 modellcsaládra.

Hirdetés

A képeken és a videón túl Hemmerstoffer elárulta, hogy a Pixel 9 Pro vékonyabb kávákkal szegélyezett, 6,5 hüvelyk körüli kijelzővel érkezhet, s ezzel bizonyos tekintetben kompaktabbá válna a 6,7 hüvelykes elődjénél. A mobil így 162,7 x 76,6 x 8,5 mm lenne, szemben a 162,6 x 76,5 x 8,8 mm-es Pixel 8 Próval. A méretváltozás tehát nem óriási, mégis szembefordul az aktuális iparági trendekkel, amely a minél nagyobb kijelzők alkalmazását diktálja.

Némi késéssel OnLeaks egy további jelentéssel is előrukkolt az alap Pixel 9-et illetően, ami állítólag ugyancsak megkapja az új dizájnt és egy vadító kék árnyalatban is forgalmazzák majd.

Fontos persze leszögezni, hogy bármilyen bevált forrás is Hemmerstoffer, ebben az esetben egy nagyon korai szivárgásról van szó, így nem szabad tényként kezelni a látottakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.