Hirdetés

Nagy változást hozhat a Samsung Galaxy Note 10



|

A szó-beszédek alapján elképzelhető, hogy egyetlen fizikai gomb sem lesz a Samsung következő csúcskészülékén.

Hirdetés

Alig érkezett meg a piacra a Samsung Galaxy S10 szériája, de a szivárogtatók és a pletykagyárosok számára máris a következő csúcsmodell, a Galaxy Note 10 a nagy beszédtéma. A szivárgások alapján az új modell nagy változásokat hozhat magával. 

Hirdetés

A Samsung néhány éve a fizikai home gombot digitális változatra cserélte, aminek néhányan ugyan nem örültek eleinte, de végül ennek is köszönhettük, hogy eljutottunk az Infinity-O kijelzőkig. A bekapcsológomb és a hangerőgombok szerencsére továbbra is ott vannak a készülékházon, azonban egy jelentés szerint elképzelhető, hogy ezeket is digitális megoldásra cserélné a Samsung, már a Galaxy Note 10-en. 

További részletek egyelőre nincsenek, de a mérnökök gombmentes, érintésérzékeny modulokon dolgozhatnak, amelyeket a keretbe építenének. Így gombmentes dizájnt lehetne összehozni - ezzel már a kínai gyártók is próbálkoztak, de igazából kudarcba fulladtak, és az HTC érintésérzékeny, digitális gombjait is nagyon durva kritikák érték. Mindez tehát nagy váltást jelentene, és bár állítólag a középkategóriába is bevezetné az újítást a Samsung, ezt a gombmentesítéssel kapcsolatos pletykát érdemes komoly fenntartásokkal kezelni egyelőre. 

Más források szerint a Galaxy Note 10 egyébként kapszula alakú kivágást kap a kijelzőjébe, ebbe dupla előlapi kamera kerül, a hátlapra pedig vízszintesen fektetnek majd négy kamerát (valószínűleg a Galaxy S10 5G rendszerét, tehát egy ToF szenzort kapunk pluszba a portréfotókhoz). Az augusztusra várható bemutatóig persze még sok minden változhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.