Hirdetés

Nagyobb akkumulátorral érkezhet az iPhone 14 Pro



|

A hivatalos bemutató előtt egy megbízható szivárogtató összegezte, mire is számíthatunk az idei iPhone 14 Prótól.

Hirdetés

Immáron tényleg nem kell sokáig várnunk, hogy az Apple lerántsa a leplet a 2022-es okostelefonjairól, hiszen a vállalat szeptember 7-re időzítette az ünnepélyes beharangozót, ahol az új Apple Watch-modellek és a teljesen áttervezett iPad is megmutathatja magát.

A műsorhoz közeledve a megbízhatóbb szivárogtatók sorát gyarapító Mark Gurman egy utolsó hírlevelben foglalta össze, hogy mire számít a vélhetően iPhone 14 Pro és Pro Max néven érkező csúcsmodellektől.

Hirdetés

Sokan örülhetnek neki, hogy Gurman szerint az új zászlóshajók nagyobb akkumulátorral érkeznek, ami azt jelentené, hogy az Apple zsinórban másodszor emelné a telep kapacitását. A Bloomberg szerzője továbbá azt is tudni véli, hogy a Pro modellek összességében nagyobbnak tűnnek majd, és vékonyabb kávákat kapnak, mint amit az iPhone 12 és 13 szérián láthatunk. Ami pedig a többi újdonságot illeti, az újságíró ezekre az extrákra számít az iPhone 14 Prótól és Pro Maxtől:

  • A16 Bionic processzor (míg a nem Pro modelleknél marad az A15)
  • Autofókusszal felszerelt előlapi kamera
  • 48 megapixeles hátlapi kamera
  • Fejlettebb telefotó és ultraszéles látószögű szenzorok
  • Szebb videók és hatékonyabb fényképezés gyenge megvilágítás mellett

Gurman szerint a cupertinóiak ezek mellett az eSIM technológiára is ráfekszenek, és komolyan fontolgatták, hogy már ebben az évben teljesen eltávolítják a fizikai SIM-tálcát a készülékekből. Erre ugyan végül nem került sor, de az Apple állítólag megegyezett a szolgáltatókkal, hogy azok az eSIM irányába igyekezzenek majd terelni a vásárlókat.

Azt pedig már mi tesszük hozzá, hogy a korábbi szivárgások alapján idén a belógó kamerasziget is elbúcsúzhat a Pro-szériás iPhone-okról, helyette két kisebb, vagy egyetlen összefüggő képernyőkivágást kaphatunk. Egy kínai szivárogtató korábban arról írt, hogy az alap iPhone 14 akkukapacitása is nőni fog, igaz, csupán 52 mAh-val, míg a 14 Pro-modellek esetében 105 mAh-nyi pluszt kaphatunk.

Rövidesen kiderül, hogy mindebből mi válik valóra, az Apple műsora magyar idő szerint szerdán este 7 órakor veszi kezdetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.