Hirdetés

Nagyon drága lesz az összehajtható Samsung mobil



|

A szivárgások a Samsung Galaxy Flex vételáráról árulkodnak, de a legtöbben valószínűleg nem örülnek majd az új információnak.

Hirdetés

Egyre közeledik a Samsung első összehajtható okostelefonja, amelynek az Infinity Flex képernyője kinyitott állapotban 7,3 hüvelykes. Sajnos azonban a végleges dizájnt még mindig nem ismerjük, ahogyan a pontos nevet és vételárat sem. A Gizmodo UK legutóbbi jelentése azonban fényt derített az utóbbi kettőre. 

Hirdetés

Biztosra persze kár lenne venni még bármit is, de a jól értesült szivárogtató (aki elvileg a Samsung egyik dolgozója) azt állítja, hogy a Samsung a Galaxy Flex név mellett tette le a voksát, a termék ára pedig 1500 és 2000 angol font között alakul majd. 

Pontos ár egyelőre azért nincs, mert a jelentések szerint több eltérő Galaxy Flex modell is létezik jelenleg. A legdrágább változat 2000 fontba kerülne Nagy-Britanniában. 

A Samsung az idei döcögős mobilos év után jövőre nagyot dobna a Galaxy S10 szériával és a Galaxy Flex készülékkel. Az összehajtható mobilból első körben 1 milliót gyártana. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.