Hirdetés

Nagyon drága lesz az új Nokia 9 zászlóshajó



|

Nagyjából 1000 euróba kerülhet majd a HMD Global következő csúcsmobilja.

Hirdetés

Bár a HMD Globalnak már vannak Nokia zászlóshajói, árban és tudásban azok mégsem érnek fel az abszolút csúcshoz, amit például a Samsung Galaxy S9+ vagy a Huawei P20 Pro képvisel. 

Hirdetés

A Nokia 8 és a Nokia 8 Sirocco után ezért valódi zászlóshajókat dobna piacra a következő hónapokban a HMD Global. A Nokia 9-ről van szó, bár a konkrét név még változhat. 

Az viszont biztosnak tűnik, hogy az új modell vételára nagyjából 1000 euró lesz. Ez igen jelentős áremelkedést jelent a Nokia márkát nézve.

Az emelés miatt a HMD Global muszáj lesz komoly fejlesztéseket is mutatni, ellenkező esetben kevés esélye lesz az aktuális nagyágyúk ellen. 

A Nokia 9-nek állítólag nem lóg majd szenzorsáv a képernyőjébe, de Light kamerával jön, sok lencsével. Ez lesz az első olyan Nokia, amellyel a HMD Global a prémium zászlóshajók kategóriájában indul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.