Hirdetés

Nagyon furcsa dolgok történnek a Facebook hírfolyamával



|

Egyeseknél olyan oldalakról jelennek meg tartalmak a Facebookon, amiket nem lájkoltak, és olyan emberektől, akik már nem az ismerőseik.

Hirdetés

A Twitteren és a Redditen is egyre több olyan panasz bukkan fel, amely szerint a Facebook hírfolyama megzavarodott. Egyes embereknél ugyanis olyan tartalmak jelennek meg a hírfolyamban, amelyek be sem lájkolt oldalaktól vagy márkáktól származnak.

Mi több, olyan emberek bejegyzései is láthatóak egyeseknél, amik általuk többé nem követett vagy törölt ismerősöktől származnak. 

Hirdetés

A Facebook hivatalosan nem ismerte el ezeket a hibákat, és egyelőre nem tudni, hogy mennyi embert érinthet, mennyire lehet kiterjedt. Egyesek azt találgatják, hogy az amerikai választások miatt frissített algoritmusokban romolhatott el valami. 

Mások máris azzal vádolják a Facebookot, hogy megpróbálja befolyásolni az embereket politikailag, és ezek a hibák szándékosak. Ráadásul a Facebook egyik algoritmikus funkciója már olyan csoportból is képes tartalmakat ajánlani, amelyeket nem követünk, de a rendszer szerint érdekelhet minket.

Nehéz tehát megállapítani, hogy mi az igazság és mennyi ember tapasztal ilyen furcsaságokat, de reméljük, hogy a Facebook hamarosan tisztázza a helyzetet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.