Hirdetés

Nagyon furcsa felugró kamerát kap az Oppo új okostelefonja



|

Az Oppo Reno rendhagyó felugró kamerával érkezik, egyesek szerint pedig azt látjuk, hogyan néz majd ki a OnePlus 7T.

Hirdetés

Az elmúlt évben már több kínai gyártó is kínált olyan okostelefont, amely felugró kamerával érkezett. Az előlapi kamera elrejtésével még tovább csökkenthették a kijelzőt körbevevő keret vastagságát, illetve elérték, hogy lógjon zavaró elem a képernyő tetejébe. 

Hirdetés

Egyes modelleken egy vagy két kamera ugrik föl a készülékház tetejéből, más megoldások pedig szétcsúsztatható kialakítással rendelkeznek. Az Oppo Reno pedig egy újabb érdekes kísérlet lesz. 

Az Oppo következő mobiljáról új képek és videók szivárogtak ki. Ezúttal oldalasan emelkedne ki az előlapi kamera, bár azt senki sem tudja egyelőre, hogy ez a megoldás strapabíróbb lesz-e. Így viszont vakunak is van hely a felugró modulban. 

A képeken egy tokgyártónak köszönhetjük, de videó is van. Többen úgy gondolják, hogy a OnePlus 7T-nél is ezt a megközelítést alkalmazzák majd (az Oppo és a OnePlus ugyanazon cég kezében van). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.