Hirdetés

Nagyon hasznos funkcióval bővült a Revolut



|

Hiánypótló funkciót kapott az itthon is nagyon népszerű pénzügyi alkalmazás.

Hirdetés

Egyértelműen az elmúlt évek egyik legnépszerűbb pénzügyi alkalmazása a Revolut, nem csak itthon, az egész világon hódít. Az app nemrég frissült egy főverzióval, ami számos kényelmi funkció mellett egy olyan új lehetőséget is elérhető tett, amit már régóta kért a felhasználói közösség.

2022 év vége óta már elérhető a Revoluton belül az azonnali üzenetküldő funkció, ahol így nem csak a partnerek közötti tranzakciók látszanak, hanem lehetőség van privát üzenetek és gifek küldésére is. Ezen csavart egyet a 9-es főverzió, mostantól ugyanis csoportos csevegés indítására is van lehetőség, sőt, már közös számlát is nyithatnak a felhasználók.

Hirdetés

A legjobb az egészben, hogy ehhez semmilyen dokumentációra, vagy igazolásra nincs szükség, a Revolut közlése szerint szabadon, mindenki számára elérhető az új funkció, aki az Európai Gazdasági Térségen belül él.

Ezeken túl a Revolut 9 rengeteg hibát kiküszöböl, javítja az alkalmazás teljesítményét, és elérhetővé váltak a widgetek is, amiket a felhasználók a kezdőképernyőjükön helyezhetnek el, az alkalmazások között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.