Hirdetés

Nagyon hasznos funkcióval bővült a Spotify



|

Egy gombnyomásra, listában láthatjuk hallgatott előadóink újdonságait és az új podcast-epizódokat.

Hirdetés

Nem hogy új előadókat, még kedvenceink újdonságait is nehéz megtalálni, ha nem követjük őket aktívan valamelyik közösségi médiás felületen. A Spotify eddig különböző lejátszási listákkal próbált segíteni, most azonban egy kvázi hírfolyammal gondoskodik arról, hogy naprakészek legyünk.

Az iOS-es és androidos alkalmazásban a felül található csengő ikonra kattintva megjelenik egy lista, amin azon előadók új számai szerepelnek, akiket követünk, hallgatunk. Itt jelennek meg az új podcast adások is, de ha szeretnénk, egy gombnyomással szűrhetünk, hogy csak a dalok vagy csak a beszélgetések látsszanak.

Hirdetés

A lista valós időben frissül, és kék pötty jelzi, ha valami új vár ránk. Ha szeretnénk még több előadót látni, nem elég elmenteni a dalaikat valamely lejátszási listára, az aloldalukon rá kell nyomni a követés gombjára. Arról nem esett szó, hogy ezt az asztali kliensben is bevezetnék.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.