Hirdetés

Nagyon kompakt és futurisztikus elektromos autót leplezett le a Volkswagen



|

A német gyártó az IAA Mobility konferencián mutatta be az ID.LIFE koncepciós modellt.

Hirdetés

A héten zajlik Münchenben az IAA Mobility kiállítás, amelyen autóipari és mobilitási fejlesztéseket mutatnak be a vállalatok. A rendezvényen természetesen a Volkswagen, az európai piac egyik meghatározó szereplője is részt vett, és bemutatta a legújabb fejlesztésű elektromos autóját.

Az ID.LIFE egy viszonylag kicsi jármű, viszont rengeteg modern technológiával ruházták fel, emellett pedig remek teljesítményre képes.

Hirdetés

Az autó elsőkerék hajtású, 62 kWh-os akkumulátorának köszönhetően pedig a tesztek alapján egy töltéssel 249 mérföld, vagyis kb. 400 km megtételére képes. A gyorsulásra sem lehet panasz, mindössze 7 másodperc alatt éri el álló helyzetből a 100 km/h óra sebességet.

A beltérben projektoros képernyő és összehajtható ülések kaptak helyet, de még a tető is visszahajtható, hogy ha valaki kabrió élményre vágyna. A kormányban érintőképernyős kijelzőn érhetőek a vezetéshez szükséges legfontosabb információk.

A Volkswagen jelenlegi tervei szerint az ID.LIFE jövőbeli verzióját várhatóan 2025-ben vezetné be az európai piacon 20 ezer eurós (nagyjából 7 millió forintos) áron.

A most bemutatott modell nem lesz megvásárolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.