Hirdetés

Nagyon rejtélyes gomb közelít a Facebookra



|

Egyes felhasználóknál egy rakéta alakú gomb ütötte fel a fejét - de vajon mire jó?

Hirdetés

A Facebook szeret kísérletezni az új funkciókkal, éppen ezért időről-időre bizonyos felhasználóknál furcsa dolgok jelenhetnek meg. Ezeket teszt jelleggel, véletlenszerűen szórja ki a közösségi oldal. Van, amiből végül semmi sem lesz, van, amit pedig viszonylag rövid idő alatt mindenki számára elérhetővé tesz a Facebook. 

Hirdetés

Mi a legújabb furcsaság? Egyeseknél egy rakéta alakú gomb jelent meg a Facebook appban. Aki erre rányom, annál egy alternatív hírfolyam jelenik meg. Itt már nem az ismerősök által közzétett tartalmak láthatóak, hanem azon a bejegyzések, amelyeket általunk még nem követett híroldalak, márkák és cégek tettek közzé. 

Természetesen ezúttal is egy okos algoritmus dönti el, hogy mit láthatunk, de értelemszerűen olyan dolgokat gyűjt ki a rendszer, amik szerinte érdekelnek minket. Ehhez a már követett oldalak típusát és a reakciókat veszi alapul, továbbá az ismerőseink érdeklődési köreit, felkapott tartalmait. 

Az újítást ugyan Androidon és iOS-en is tesztelik, de nem lehet tudni, hogy vajon mikor élesítik mindenkinél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.