Hirdetés

Nagyon sokan rendelték elő az iPhone 12 mobilokat



|

Becslések szerint az előrendelési időszakban az iPhone 11 modelleknél is népszerűbbek voltak az iPhone 12 készülékek.

Hirdetés

Ming-Chi Kuo, a TF Securities elemzője azt mondja, hogy nagyjából 7-9 millió iPhone 12 és iPhone 12 Pro mobilt rendeltek elő a vásárlók az első hétvégén, és novemberben még nagyobb hajrára lehet majd számítani a mini és a Pro Max modellek érkezésekor. Kuo szerint az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro modellekből legalább annyi, ha nem több fogyott, mint a teljes iPhone 11 szériából 2019 ugyanezen előrendelési időszakában. 

Hirdetés

Az elemző azt mondja, mindenkit meglepett, hogy mennyire keresett az iPhone 12 Pro, és nem csak az Apple rajongói miatt, hanem általánosságban is hatalmas ez iránt a kereslet Kínában, Amerikában és Európában. Bár a mini és a Pro Max modellek szerinte nem lesznek annyira népszerűek, mint az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro, de a négy modell együtt úgynevezett szuperciklust jelent majd az Apple-nek, vagyis elképesztően sokan váltanak ilyen készülékekre. 

A teljes sorozat eladásaiból 30 és 35 százalék jut majd az iPhone 12-nek és az iPhone 12 Prónak, a két másik modellnek 10-15, 15-20 százalékot jósol Kuo, a mini szerinte a dual-SIM-támogatás hiánya és a kis kijelző miatt nem lesz kelendő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.