Hirdetés

Nagyon vidám a kanárisárga Galaxy S10E



|

Nagyfelbontású képeken is látható már a Samsung olcsó Galaxy S10 okostelefonjának a látványos, kanárisárga verziója.

Hirdetés

A Samsung nem csak dizájnban és hardverben erősít majd a Galaxy S10 szériával, hanem színekben is. Elvégre az okostelefon manapság olyan kiegészítő, amely az életstílust is jelképezheti adott esetben. A legérdekesebb árnyalatot a Galaxy S10 olcsó kiadása, a Galaxy S10E kapja. 

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a kanárisárga Galaxy S10E nagyon látványos lesz, már-már vakító. Nemrég azonban a MySmartPrice előkerítette a hivatalos, renderelt képeket erről a változatról, ami a zöld, fehér és fekete (később elvileg kék is lesz) verziókat egészíti ki. 

Roland Quandt aztán nagyfelbontású képeket is szivárogtatott az újdonságról, ami elvileg az Apple iPhone XR közvetlen ellenfele lesz. Sokan remélik, hogy a Samsung esetleg további meglepetésszínekkel is készül, elvégre az iPhone XR egyik erőssége az, hogy sok remek árnyalatban elérhető. 

Sajnos a Galaxy S10 és a Galaxy S10+ csak szolidabb színekben lesz kapható, ilyen élénk árnyalatokban nem. A csúcsmodellből azonban lesz limitált és extra különleges, kerámia hátlapos (fekete és fehér is) modell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.