Hirdetés

Nagyot szól majd a Honor 20



|

Közeledik a Honor következő csúcsmobilja, amelyről egy kép és specifikációk is szivárogtak ki.

Hirdetés

Mostanra hozzászokhattunk, hogy a Honor (a Huawei márkája) igyekszik kiváló ár-érték arányú készülékeket kiadni. Közeledik a gyártó következő csúcsmobilja is, amelyről most nem csak kép, de specifikációk is szivárogtak ki. 

Hirdetés

Állítólag az új modellnek Honor 20 lesz a neve, és egy az egyben kölcsönveszi a közelgő Huawei P30 kijelzőjét. Vagyis 6,1 hüvelykes OLED-panelt várhatunk, vízcsepp alakú szenzorsávval és vékonyabb alsó kávával. Az oldalsó keretek is vékonyak, az ujjlenyomat-olvasót pedig a képernyőbe építik. 

A hátlapra függőleges elrendezésű tripla kamera kerül. Az elsődleges szenzor 48 megapixeles lesz, a másik kettő 20 és 8 megapixeles felbontást kínálhat. Egyelőre nem tudni, hogy ezekre mire lesznek jók, de a tippek szerint az egyik telefotós lencse lesz, a másik a mélységérzékelést segíti. Nem kizárt, hogy az egyik inkább ultraszéles lesz. A szelfikamera 32 megapixeles lesz. 

A Huawei a Honor 20-ban is újrahasznosítja a Kirin 980-as csúcslapkáját. A 128 GB tárhelyű verzió 6 és 8 GB RAM-mal is kapható lesz, a 256 GB-osba 8 GB RAM-ot tesznek. Az Android 9 Pie-re ezúttal is EMUI 9 felületet húznak. A 3650 mAh-s akku a 22,5 wattos gyorstöltést is támogatja, illetve gamereknek szóló teljesítménynövelő funkciókra is lehet számítani. 

A Honor 20 április végén vagy május elején debütálhat, Kínában 447, 507 és 566 dollárnak megfelelő vételárakkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.