Hirdetés

Nagyszerű háttérképek érkeztek a Galaxy Note 10 mobilokhoz



|

A Galaxy Store-ba olyan hátterek kerültek fel, amelyek remekül álcázzák a kijelzőbe fúrt szelfikamerát.

Hirdetés

Továbbra is sokan vitatkoznak azon, hogy jó dolog-e, ha egy okostelefon előlapja csupa kijelző, avagy nem ártana némi keret a jobb fogás és a véletlen érintések elkerülése érdekében. A többség ugyanakkor mostanra megbékélt a képernyőbe lógó szenzorsávokkal, valamint a kevésbé zavaró fúrt szelfikamerákkal is. 

Hirdetés

A fúrt kamerák elfogadásában sokat segített, hogy az ezt kínáló okostelefonok megjelenése után rengeteg olyan háttérkép készült, amely álcázza vagy elrejti az előlapi kamerát. A Samsung Galaxy S10 modellekhez is rengeteg ilyen vált elérhetővé. 

Nem csak a Redditen és a különböző fórumokban, a Samsung saját Galaxy Store-jában is felbukkantak ezek a kreatív hátterek. Most pedig a Samsung Galaxy Note 10 és Galaxy Note 10+ okostelefonokhoz is megérkeztek az első ilyen háttérképek. 

Az első hullámban olyan művészeknek köszönhetjük a háttereket, mint Marylou Faure, Scott Martin és Gemma Correll - a képek mind ingyenesek. Még jobb, hogy a hátterek a Galaxy S10 modelleket is támogatják, a Samsung pedig újabb tartalomgyártók műveivel bővítené a kínálatot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.