Hirdetés

Nagyszerű újítást hoz a Samsung Galaxy S10+ kamerája



|

Az LG okostelefonjairól ismert széleslátószögű kamerával újíthat a Samsung új zászlóshajójának legdrágább változata.

Hirdetés

A Huawei P20 Pro debütálása után nyilvánvalóvá vált, hogy a piacot rövidesen elárasztják a tripla kamerás okostelefonok. Az elmúlt hetekben fény derült rá, hogy a Samsung is tripla kamerás Galaxy S10-ben gondolkozik, legalábbis a három készülő modellből egyre tripla hátlapi kamera kerülne. A konkrét szenzorokról eddig nem volt szó. 

Hirdetés

A legutóbbi szivárgások alapján a tripla kamera a Galaxy S10+ készülékre kerül, ami Beyond2 kódnév alatt fut. Az elsődleges kamera továbbra is 12 megapixeles lesz, változtatható rekeszértékkel, mint a jelenlegi modellnél. Ez f/1.5 és f/2.4 rekeszértékeket jelent. 

A nagy újdonságot a széleslátószögű lencse jelenti majd, 16 megapixeles, 123 fokos szenzorral, f/1.9-es rekeszértékkel. Mindez azt jelenti, hogy az LG legkedveltebb és mindeddig egyedülálló kamerás funkciója a Samsung csúcskészülékében is benne lesz. Szokás szerint autofókusz és optikai képstabilizálás ehhez nem társul. 

Marad továbbá a telefotós lencse, 13 megapixeles, f/2.4-es konfigurációban. Azt nem tudni, hogy milyen optikai zoomra lesz képes a rendszer. 

A Beyond0 és a Beyond1 modellek a legutóbbi hírek szerint dupla kamerával jönnek. A második kamera a széleslátószögű lesz, vagyis a telefotós megoldás marad a Galaxy S10+ kiváltsága. A februári bemutatóig persze bármi változhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.