Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne egy hardverteszt a metálzene nyelvén



|

Metál klip készült a The Verge Legion i5 tesztje alapján, a végeredmény pedig több mint zseniális.

Hirdetés

Az a helyzet, hogy be kell látnunk, innentől kezdve teljesen felesleges bármiféle hardvertesztet is publikálnunk akár itt, akár a nyomtatott PC World magazinban, hiszen az Ehrenstråhle YouTube-csatornára felkerült videónak még csak a közelébe sem fogunk érni.

Az alkotók ugyanis fogták a The Verge Legion i5 tesztjét, és gyúrtak belőle egy hangfalszaggató metálnótát. Ez pedig végül pontosan annyira lett tökéletes, mint amennyire elborult ötletnek hangzik.

Hirdetés

Minden a hely van: a zene is tökéletesen passzol a hörgő frontember soraihoz, a klip is a helyén van, a mondanivaló pedig magért beszél. Nem szégyen elismerni, ha valaki valamiben jobb nálunk, úgyhogy most pontosan ezt tesszük. Le a kalappal. 

Ha bírjátok még, akkor az Ehrenstråhle (gyakorlatilag egy reklámügynökségről van szó, de ez nem von el a produkció értékéből) készített hasonló klipeket a Legion Tower 5i-hez és a Legion Phone Duelhez is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.