Hirdetés

Napi büntetés: végre rácsatlakoztathatod a tévédre a....kerti slagot?



|

Elvégre valamivel muszáj néha kitisztítani a képpontokat, nem igaz?

Hirdetés

Egy angolszász nyelvterületen használt bölcsesség szerint attól, hogy valamit meg lehet csinálni, még nem biztos, hogy muszáj is megcsinálni. Alighanem kevés olyan tárgy létezik a világon, amire annyira illik ez a közmondás, mint az alább látható....izére.

A szürreális tárgy nem más, mint egy HDMI-csatalkozó, amelyet 3D-nyomtatással készített az @anykeyi4k nevet viselő TikTok-fehasználó.

Hirdetés

Eddig még oké is lenne a dolog, de a csatlakozó másik vége egy szabványos, kerti slaghoz való illeszték, amellyel a locsolócső végére lehet pattintani a HDMI-csatit.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy pontosan mire jó ez az egész. Esetleg a poros képernyőt lehet vele lemosni? A kissé áporodott OLED-pixeleket fényesebbre suvickolni?

A választ megadja a "feltaláló" TikTok-videója, amelyben megmutatja, hogy egyébként mi történik, ha valaki a slag megnyitása előtt valóban beilleszt egy HDMI-kábelt a csatlakozóba.

@anykey4ik

♬ оригинальный звук - ✅Эникейщик

Mint látható, csupán egy pihent poénról van szó, amelynek kivitelezéséhez nem árt, ha van egy már nem használt laptop is kéznél. Mi azért szépen megkérünk mindenkit, hogy ha lehet, a videón látottakat ne próbálja otthon megismételni. Jó, a HDMI-csatlakozó 3D-nyomtatása még belefér, de az elektronikus eszközökkel és a vízzel, ha lehet, egyszerre ne játsszunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.