Hirdetés

Napokon belül itt a OnePlus Nord 3-sorozat, újabb részleteket osztott meg a gyártó



|

Több részlet is kiderült a OnePlus új, középkategóriás mobiljairól.

Hirdetés

Az előző hónapban néhány kiszivárgott kép árulkodott róla, hogy a OnePlus végre frissíteni fogja a középkategóriás Nord-szériát, így azok is találhatnak majd valami érdekeset a gyártó kínálatában, akik már sokallják a zászlóshajók árait.

Azóta hivatalosan megerősítésre került, hogy az új modell július 5-én érkezik, vagyis jövő hét szerdán esedékes a rajtja. A OnePlus már elérhetővé tette a termék hivatalos weboldalát, ahol néhány képet is találunk, illetve elárulták a specifikáció bizonyos részleteit is.

Hirdetés

A Nord 3 egy 6,74 hüvelykes, 120 Hz-es képfrissítésű AMOLED kijelzőt kap 1080p felbontással, a teljesítményről pedig a Mediatek MT6983 processzor gondoskodik. A hátlapi kamera elsődleges szenzora az 50 MP-es, optikai képstabilizációval ellátott Sony IMX890 lesz, míg a készülékházra egy fizikai kapcsoló is kerül az értesítések lenémításához (Alert slider).

A harmadik generációs Nord szürke (Tempest Gray) és zöld (Misty Green) színekben érkezik, ezzel azonban nincs vége. A OnePlus ugyanis egy erősebb készüléket is kiad Nord CE 3 néven, amelyet szintén július 5-én fognak bemutatni, és a felső-középkategóriás Qualcomm Snapdragon 782G processzor hajtja. A mobil kapcsán eddig egyetlen színről tudunk (Aqua Surge), amit az alábbi kép villant meg.

A Nord 3-sorozat hivatalos adatlapjai ide kattintva böngészhetők, a további részleteket és az árat viszont sajnos nem árulják el, így ezzel már valószínűleg ki kell várnunk a rajtot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.