Hirdetés

Napokon belül választást ad a kezedbe a Google



|

Hamarosan minden androidos mobilra befut az EU-ban egy frissítés, ami lehetővé teszi a böngésző és a keresőmotor szabad kiválasztását.

Hirdetés

A Google még áprilisban jelentette be, hogy eleget tesz az Európai Bizottság döntésének, és rövidesen választást ad az androidos okostelefont (vagy táblagépet) használó EU-állampolgárok kezébe. Vagyis mindenkitől megkérdezi a Google, hogy a Chrome böngésző és a Google Search keresőmotor helyett szeretne-e valami mást. 

Hirdetés

A Google persze nem csak a kérdést teszi fel, hanem az adott elemek letöltését is telepítését is lehetővé teszi. Ezzel pedig kiegyenlítettebb lesz a verseny a szereplők között. 

A frissítés elvileg a következő napokban, hetekben minden egyes EU-ban lévő androidos eszközre eljut, de vannak, akik már most találkoztak az új képernyőkkel. 

Amint a Google Play Áruház frissül, valószínűleg az eddig kimaradt felhasználók mobiljának képernyőjén is megjelenik majd a választási lehetőség a böngészővel és a keresővel kapcsolatban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.