Hirdetés

NASA Mars-járójában is használt anyagból készült a Sennheiser új fülese



|

A Sennheiser IE 600 még annál is keményebb, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Hirdetés

A Sennheiser fogyasztói üzletága tavaly óta már a hallásérülteket segítő megoldásokra szakosodott svájci vállalat, a Sonova szárnyai alá tartozik, ám ez nem befolyásolja az új termékek érkezését, ezúttal egy kifejezetten érdekes fülessel állt elő a gyártó.

A Sennheiser IE 600 vezetékes fülhallgató az olcsóbb IE 300 és az ultra prémium IE 900 között teszi teljessé a palettát, fivérei közül pedig a strapabírásával emelkedik ki.

Hirdetés

A 3D-nyomtatott újdonság tokozása ugyanis ZR01-es amorf cirkóniumból készült, ami az üveghez hasonló struktúrája révén háromszor keményebb, mint a legjobb minőségű acélok. Az anyag szilárdságát bizonyítja, hogy a Sennheiser állítása szerint ugyanezt használják a NASA Mars-járójának fúrófejében is. A kemény szerkezethez kemény dizájn társul, az IE 600 már ránézésből is úgy fest, mintha egy tank sem bírna el vele:

A márkától elvárt színvonalú hangzásról a 7 mm-es TrueResponse hangszórók gondoskodnak, melyek kapcsán a "lehető legalacsonyabb" torzítást ígéri a gyártó. A repertoár része még a kettős rezonátorkamrás (D2CA) technológia, a füles a dobozában pedig 3,5 és 4,4 mm-es csatlakozóval szerelt kábeleket, 6 pár cserélhető füldugót (3 habszivacs, 3 szilikon), egy kábelcsatot és egy tisztító segédeszközt is találunk.

A különleges füleshez viszont különleges árcédula társul: a március 8-án boltokba kerülő IE 600 ért 699 eurót, vagyis 265 ezer forintot kell majd fizetni, amit még adók is terhelnek, szóval nem lesz olcsó a fülünk kényeztetése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.