Hirdetés

Ne kapd elő az asztal alatt, mert némítva is zenél az Instagram



|

Furcsa bugra lettek figyelmesek az iPhone tulajdonosok, az Instagram egyszerűen nem hajlandó elhallgatni.

Hirdetés

Az Instagram az elmúlt időszakban azzal került a figyelem középpontjába, hogy a platform tiktokosodása kiverte a biztosítékot a felhasználóknál. A képek helyett egyértelműen a videók dominálnak, a trend pedig már a Facebookra is elkezdett átgyűrűzni, de Mark Zuckerberg csapata meghallgatta a felhasználói visszajelzéseket, és igyekeznek helyreállítani a világ rendjét.

Ha nem 90%-ban videókat dobálna az Instagram, talán nem is jelentene ekkora problémát a napokban felfedezett bugg: az iPhone tulajdonosok hiába kattintják át a némára a telefont, az Instagram - jó szokásával ellentétesen - továbbra is lejátssza a videók hangját.

Hirdetés

Ha már az applikáció megnyitása után kapcsoljuk át a gombot, egy pillanatra elnémítja azt, de a következő reel vagy story újra teljes hangerővel dübörög majd. Hiába is próbálkozunk az alkalmazás újratelepítésével vagy a telefon újraindításával. A problémára jelenleg az egyetlen megoldást az jelenti, ha manuálisan lehúzzuk a telefon hangját (akár a gyorsmenüből, akár a telefon oldalán található gombok segítségével). Mivel a hiba bármilyen frissítés nélkül jelentkezett, az oka szerveroldalon keresendő, és ugyanilyen gyorsan vissza is tudják állítani. Már ha megtalálják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.