Hirdetés

Ne lepődj meg, ha eltűnik a tévédről a Netflix alkalmazás



|

Megszünteti egyes televíziók támogatását a Netflix, sőt, blu-ray lejátszókon sem fog már elindulni az app.

Hirdetés

Ritkán érezhetjük, hogy tévénk leváltására vagyunk kényszerítve, olykor azonban eljön az idő, hogy a régi készüléket a nappaliból valami más helységbe (vagy a lakáson kívülre) kell áthelyeznünk, helyére pedig egy modernebb, többet tudó, szebb képet megjelenítő eszköznek kell kerülnie. Ami tíz éve még tökéletesen működött, ma már nem tud mindent, hiába volt képes esetleg 4K-s felbontás kijelzésére és streaming appok futtatására.

A Netflix is kénytelen a régebbi eszközöknek búcsút inteni, hogy semmi ne álljon a fejlődés útjába: a mai nappal számos gyártó megjelenítőjén és blu-ray lejátszóján vált használhatatlanná az app.

Hirdetés

A PlayStation Vita és a PlayStation TV szintén nem támogatott, és ugyan pontos listánk nincs, általánosságban, a netes fórumokon olvasható felhasználói visszajelzések alapján tíz évvel ezelőtti Sony, Samsung, Panasonic, Toshiba és Hitachi tévék tulajdonosait fogadhatja szomorú üzenet.

Aki érintett, annak vagy új tévét kell vásárolnia, vagy beszereznie egy játékkonzolt, egy set-top boxot, esetleg tükrözni a laptop, számítógép, táblagép vagy okostelefon képét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.