Hirdetés

Ne lepődj meg, ha nem tudsz az OTP-s bankkártyáddal fizetni vagy készpénzt felvenni



|

Sokan panaszkodnak arra, hogy nem működik az OTP Bank kártyás fizetési rendszere.

Hirdetés

Még tegnap tájékoztatta ügyfeleit az OTP Bank arról, hogy január 26-án hajnali 1 órától nem, vagy a legjobb esetben is csak részlegesen lesz elérhető a kártyás fizetési rendszere. Mindezt fejlesztési okokkal magyarázta a pénzintézet, amely előzetesen úgy kalkulált, hogy várhatóan 5 óráig végeznek is a munkálatokkal.

Az érintett időszakban csak korlátozottan vagy egyáltalán nem lehetett készpénzt felvenni vagy fizetni az OTP logós kártyákkal, sem pedig tranzakciót végrehajtani a fizetési terminálokon és az online felületeken.

Hirdetés

A jelek szerint azonban nem zajlott minden terv szerint, ugyanis órákkal a megadott intervallum után is fennakadásokat tapasztaltak az ügyfelek, a bank Facebook-oldalán olvasható kommentek alapján van, ahol megoldást jelentett a terminál újraindítása, de nem mindenki járt szerencsével. Egyesek továbbra sem tudnak készpénzt felvenni, mások vásárlás, tankolás után döbbentek rá, hogy nem tudnak fizetni a bankkártyájukkal.

Természetesen az OTP Bank is tud a történtekről, ezért az applikációjában, illetve a pénzintézet oldalán is megjelent az alábbi üzenet.

"Jelenleg technikai hiba okoz nehézséget a bankkártyás műveletek és a készpénzfelvételek során. Szakembereink nagy erőkkel dolgoznak a hiba mielőbbi javításán. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért."

Ti tapasztaltatok hasonlót?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.