Hirdetés

Ne maradj le a Google kamerás kísérleteiről



|

Az Appsperiments projekt keretén belül három újabb fotós-videós appot tett közzé a Google.

Hirdetés

A Google szeret kísérletezni a szoftverekkel és a hardverekkel, ezért aztán nem is olyan meglepő az új Appsperiments projektje, amelynek keretében belül kísérleti appokat tesz közzé. Ezek új, vicces és hasznos kamerás funkciókra koncentrálnak, amelyek feldobják az okostelefonokat. 

Hirdetés

A projektet a korábbi, 2016-ban iOS-re, idén Androidra érkező Motion Stills inspirálta. Ez automatikus stabilizációval és renderelőtechnológiával hoz létre sima GIF-eket. 

A mostani három új app a Storyboard, a Selfissimo! és a Scrubbies nevekre hallgat. Ezek mind olyan technológiákra építenek, amelyeken a Google jelenleg is dolgozik: mint a személy- és objektumfelismerés, a stilizáló algoritmusok vagy a haladó kódoló/dekódoló megoldások. 

A kizárólag Androidra tölthető Storyboard a videókat alakítja át egyoldalas képregénnyé, míg a csak iOS-re vihető Scrubbies a videók sebességét és irányát manipulálja az érdekes jelenetek végett. A Selfissimo! Android és iOS rendszerre is tölthető, és automatizált szelfifotósként működve bátorít minket a pózolásra. Természetesen mind ingyenes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.