Hirdetés

Négy új iPhone-on dolgozik az Apple



|

Több prototípus is van, de a jelentések szerint ebből csak három kerül majd piacra.

Hirdetés

Az Apple általában több eltérő iPhone prototípuson is szokott dolgozni, mielőtt kiválasztja a végleges modelleket. Nem túl meglepő, hogy ez így van idén is, és, hogy a tervek menet közben változhatnak. Nehéz megmondani, hogy mely projekteket viszik végig, és melyeket kaszálják el. 

Hirdetés

A Digitimes egyik elemzője, Luke Lin azonban talán válasszal szolgálhat. Szerinte az Apple jelenleg négy új iPhone-t fejleszt, azonban a piacon ezekből csak három debütálhat majd. 

Állítólag most egy 5,7 vagy 5,8 hüvelykes és egy 6 vagy 6,1 hüvelykes LCD-kijelzős modellen dolgoznak, illetve egy 6 vagy 6,1 hüvelykes és egy 6,4 vagy 6,5 hüvelykes OLED-képernyős verzión is folyik a munka. Lin szerint a 6-6,1 hüvelykes, OLED-kijelzős változatot végül nem dobja piacra az Apple. 

Bár az Apple a korábbi jelentések szerint minél előbb szeretne teljes mértékben átállni az OLED-panelekre, az idei három új iPhone-ból csak egynek lesz ilyen kijelzője, a másik kettő LCD-t kap. 

Azt mondják, hogy mind a négy prototípus támogatja a vezeték nélküli töltést és a 3D-s felismerési funkciókat is. Mivel az Apple még semmit nem véglegesített, ezért az sem kizárt, hogy a jelenlegi négy modellből végül egy sem jelenik meg a mostani formájában a piacon. 

A jól értesültek szerint mindenesetre májusban vagy júniusban már befut az új iPhone SE 2, méghozzá vezeték nélküli töltéssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.