Hirdetés

Néhány nap múlva bemutatkozik az új Xiaomi csúcstelefon



|

A kínai gyártó legújabb, Mi Mix 4 modelljéről egyelőre nagyon kevés részlet derült ki.

Hirdetés

Jövő héten a Xiaomi egy hivatalos esemény keretein belül fogja bemutatni Kínában a legújabb csúcskategóriás okostelefonját, a Mi Mix 4-et. A készülék technikai részletei egyelőre nem ismertek, viszont egyes híresztelések szerint

ez lesz az első olyan Xiaomi modell, ami a képernyő alatt elhelyezkedő szelfikamerával fog rendelkezni.

A Xiaomi Mi Mix 4 Kínában fog debütálni, viszont várhatóan később világszerte is elérhető lesz. Mivel a Xiaomi jelenleg a világ második legnagyobb piaci részesedésével rendelkezik, illetve nemrég az eladások tekintetében az európai piac vezető márkája lett, egyáltalán nem lenne meglepő, hogy globálisan is piacra dobja a gyártó az új modellt.

Hirdetés

A hivatalos bejelentéshez kapcsolódóan Agatha Tang, a Xiaomi PR-vezetője osztotta meg Twitteren, hogy augusztus 10-én fogja bemutatni a Mi Mix 4-et a gyártó, illetve egy új grafikával a készülék innovatív megoldásaira is utalt.

A Mi Mix 4 a korábbi információk alapján Snapdragon 888 chipsetet és 8 vagy 12 GB RAM-ot kap, az 5000 mAh-os akkumulátor pedig 120W-os gyorstöltésre is képes lesz. A telefon a Xiaomi saját fejlesztésű, úgynevezett vízesés kijelzőjével fog rendelkezni, ami lényege, hogy a készülék oldalára is ráhajlik a képernyő. 

A kamerasziget várhatóan hasonlítani fog a Mi 11 Ultrához, várhatóan egy 50 megapixeles Smasung GN1 elsődleges szenzorral. Mindössze öt nap, és kiderülnek a részletek Xiaomi Mi Mix 4-ről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.