Hirdetés

Néhány napon belül hasítani fog a Vodafone vezetékes internete ezeken a településeken



|

A vállalat gigabites kapcsolatot kínál az itt élő otthoni csomag előfizetőknek.

Hirdetés

A Vodafone Magyarország - aminek a neve hamarosan jelentős egyszerűsödésen fog átesni - elég mozgalmas időszakot élt meg mostanában kezdve azzal, hogy tavaly felvásárolta a 4IG a magyar állammal karöltve. Bár a tévészolgáltatás korszerűsítése örvendetes, de a tarifák jövő márciusi emelésének híre sokakat leforrázott. Annyi bizonyos, hogy a szolgáltató - mint eddig is - próbál folyamatosan a homlokterünkben maradva küzdeni versenytársaival a figyelmünkért.

A szolgáltató egy közleményt adott ki a napokban, mely ezúttal ismét egy örvendetes fejleményt hivatott bejelenteni. A vállalat a hálózat fejlesztésének keretén belül most 71 településen tett lehetővé gyorsabb otthoni internetes szolgáltatást.

Hirdetés

A változtatás 8 vármegyében összesen nagyjából 180 ezer háztartás érint. Ezeknek a szerencsés ügyfeleknek mostantól a Vodafone 1 gigabites internetet kínál a jövőben. Az átállás november 28-tól december 5-éig fog lezajlani. Egyelőre nincs hír a gyorsabb internetkapcsolatot biztosító vezetékes hálózat további településeken való kiépítéséről.

Az érintett települések a következők:

  • Bács-Kiskun vármegye: Kiskunfélegyháza
  • Békés vármegye: Gyomaendrőd
  • Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye: Kazincbarcika
  • Csongrád-Csanád vármegye: Csongrád
  • Fejér vármegye: Agárd, Baracska, Dinnyés, Ercsi, Gárdony, Gyúró, Kajászó, Kápolnásnyék, Martonvásár, Mór, Nagyveleg, Tordas, Velence
  • Pest vármegye: Budajenő, Budakalász, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csomád, Csörög, Dánszentmiklós, Dunaharaszti, Farmos, Kiskunlacháza, Leányfalu, Makád, Páty, Penc, Pilisborosjenő, Pilisszentlászló, Pomáz, Ráckeve, Rád, Százhalombatta, Szentendre, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Taksony, Tápiógyörgye, Tápiószele, Tápiószőlős, Tárnok, Telki, Tök, Újszilvás, Üröm, Vác, Vácduka, Váchartyán, Vácrátót, Zsámbék
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye: Újfehértó
  • Veszprém vármegye: Alsóörs, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Bánd, Csopak, Felsőörs, Herend, Lovas, Paloznak, Szentgál
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.