Hirdetés

Néhány remek iOS-es app, amiket nem találsz meg Androidon



|

Mutatunk néhány műremeket az iOS-exkluzív alkalmazások közül (és megemlítjük azok androidos alternatíváit is).

Hirdetés

Az iOS és az Android platformok létezése óta mindig is igaz volt, hogy bizonyos fejlesztők előnyben részesítették az egyik rendszert a másikkal szemben. Gyakran szándékosan nem adják ki a rivális platformra a terméküket, ezért aztán a szoftvert csak az egyik tábor felhasználói élvezhetik. A szoftveres exkluzivitásról sokat lehetne vitatkozni, a fogyasztóknak végeredményben azonban az lenne a legjobb, ha minden megoldást megtalálnának mindkét rendszeren. 

Addig is, míg ez bekövetkezik, mutatunk néhány olyan műremeket, amelyek jelenleg kizárólag iOS rendszerre érhetőek el. Zárójelben azért megjegyezzük az androidos alternatíváikat is. 

Hirdetés

iMovie

Az ingyenes iMovie-t maga az Apple fejlesztette, meglehetősen sokoldalú, mobilos videoszerkesztő. Értelemszerűen kizárólag iOS-en érhető el, gyors, de hatásos alapvető szerkesztéseket eszközölhetünk vele. A vágások, szűrők és sablonok használata nem igényel szaktudást, az app mindennel kiválóan boldogul. 

Androidos alternatívák: KineMaster, FilmoraGo

Apple Clips

Szintén ingyenes, és szintén az Apple fejlesztette. Rövid, de annál tetszetősebb videoklipek létrehozását segíti, amelyeket aztán elküldhetünk az ismerősöknek. Művészi szűrők, animált szöveg, zene, emoji, sőt, Star Wars- vagy Disney-matricák is gazdagíthatják a történetünket. Kizárólag iPhone készülékeken érhető el, és Androidon biztosan nem lesz a jövőben sem. 

Androidos alternatívák: Magisto, Funimate

GarageBand

Amikor a komoly zenei appokhoz érkezünk, az iOS-es lehetőségek agyonverik az androidos kínálatot. Az Apple nagyszerű és ingyenes GarageBand alkalmazása egy nagyszerű audioszerkesztő, amely mozgás közben is lehetővé teszi az alapszintű szerkesztéseket. Érintésre optimalizált eszközöket és felvételi lehetőséget is kínál. 

Androidos alternatívák: FL Studio Mobile, Caustic 3

Bear

Az egyik legjobban kedvelt jegyzetelő és írásra kitalált appról van szó, amely ingyenes is ráadásul. Az app több mint 16 eltérő stílust támogat, eltérő témákkal, és még a különböző jegyzeteket is össze tudja kapcsolni. Az önkifejezésben nagyszerű segítség lehet, sokkal több, mint tárház a bevásárlásra összeírt listákhoz. 

Androidos alternatívák: Google Keep, Evernote

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.