Hirdetés

Nehéz dolgod lesz, ha Galaxy S8-at szeretnél



|

A Snapdragon 835 és az Exynos 8895 lapkákból is hiány van, várhatóan nem tudják kiszolgálni majd az őrült rohamot. Drága lesz az új zászlóshajó.

Hirdetés

Már csak néhány óra választ el minket a Samsung Galaxy S8 hivatalos bemutatójától, de egy dél-koreai jelentés alapján holnaptól sem lesz jobb helyzetben az, aki mielőbb le akar csapni egy ilyen készülékre. 

Hirdetés

Állítólag a Snapdragon 835-ös és az Exynos 8895-ös lapkákból is komoly hiány van (a Qualcomm megoldását Amerikában és Kínában, a Samsungét mindenhol máshol vetik be). 

Az iparági elemzők véleménye szerint a Samsung eladásai megsínylik a kezdetekben a helyzetet, ugyanis a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ iránt elképesztően nagy lesz a kereslet, amit nem tudnak majd kiszolgálni. Evan Blass a lapkahiányra hivatkozva korábban azt mondta, április 21-ről 28-ra tolták el a tényleges megjelenést. 

Ha igazak a szivárgások, akkor a Galaxy S8 5,8 hüvelykes kijelzőt kap, 1440 x 2960-as felbontással. Ez alatt 4 GB RAM és 64 GB tárhely lesz, egy microSD-foglalat, 12 megapixeles kamera hátul, 8 megapixeles elöl, belül pedig egy 3000 mAh-s akku. A Galaxy S8+ képernyője 6,2 hüvelykes, az akkuja 3500 mAh-s lehet. Mindkettőn Android 7.0 lesz, mindkettőn hátul lesz az ujjlenyomat-olvasó, mindkettő vízálló lesz és akad rajtuk íriszszkenner. 

A cseh Vodafone pluszban is szivárogtatott egy kicsit. Az adataik alapján a Galaxy S8 252 000 forintba kerül majd, míg a Galaxy S8+ 286 000 forintba. 

Nézd velünk a Galaxy S8 hivatalos bemutatóját - semmi esetre se hagyd ki az élő közvetítésünk. Látogass vissza a pcworld.hu weboldalra 16:30-kor és izguld/kommenteld/fanyalogd/rajongd velünk végig a Galaxy S8 startját!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.