Hirdetés

Neked is lehet Teslád!



|

Azt hitted, nem a te pénztárcádhoz szabták a Teslákat? Hát tévedsz, most már te is Tesla tulajdonos lehetsz! Mutatjuk, mi a trükk.

Hirdetés

Minden híradás a Tesla legújabb Roadsterével van tele, amely 200 ezer dollárért cserébe a világ leggyorsabb, sorozatgyártásban megvásárolható autója. Ezt a titulust azzal érdemelte ki, hogy 1,9 másodperc alatt van 0-ról 100 km/h sebességen, végsebessége pedig meghaladja a 400 km/h-t. De hiába a vonzóan alacsony ár, még mindig kevesek engedhetik meg maguknak ezt a szuper elektromos autót. Ha viszont tényleg csillapíthatatlan vágyat érzel, hogy legyen Teslád, hát eljött a te időd!

 

Hirdetés

 

Tesla mobil

Persze az autóról le kell mondanunk, viszont egy hasonlóan hasznos eszköz a miénk lehet: ez nem más, mint egy mobil powerbank. A cég telephelyén felállított Tesla SuperCharger szoborra hasonlító, miniatűr külső akkumulátor teljesen hétköznapi feladatra alkalmas: feltölti mobil eszközeinket. Persze teszi mindezt elegánsan a beépített micro USB és Apple Lightning kábeleivel. A töltő amúgy nem különösebben óriási, 5 Volton mindössze 1,5 Ampert ad le és az akkumulátor kapacitása 3350 mAh. Az mondjuk érdekes, hogy az akku cellái pontosan olyanok, mint amilyeneket a Tesla Model 3-as autók akkumulátoraiban használtak.

 

Szép, de van jobb

A Tesla powerbank dizájnja, megépítése és minősége tehát prémium, amihez viszonyítva a 45 dolláros ár nem is olyan rossz, de azért ne feledjük, hogy ennyiért már sok, hasonlóan minőségi powerbank közül válogathatunk. Például jelentősen nagyobb kapacitást választhatunk, illetve több cég kínálatában is ott szerepelnek már a QuickCharge és egyéb gyorstöltésekkel kompatibilis powerbankok, amelyek pillanatok alatt feltöltik bármilyen mobilunkat.

Te használsz powerbankot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.