Hirdetés

Neked megérne 4500 dollárt az iPhone X Tesla?



|

A Caviar által összerakott iPhone X Tesla napelemeket kínál a hátlapján. Az első ilyen okostelefont Elon Musk kapja.

Hirdetés

Az orosz Caviar rendszeresen mutat hajmeresztő iPhone-okat, és a legújabb megoldása sem mindennapi a cégnek. Ezúttal az iPhone X rajongói örülhetnek, ugyanis napelemekkel dobta fel a Caviar a tizedik évfordulós modellt. 

Hirdetés

A 64 GB-os iPhone X Tesla 4555 dollárba kerül, a 256 GB-os kiadás pedig 4805 dollárba. Természetesen az első modellt, ami legördül a futószalagról, maga Elon Musk kapja. 

A napelemek miatt a 7,7 milliméteres iPhone X 16,2 milliméter vastag lett, de legalább már nem áll ki a kamera a házból. A tokkal a vízvédettség foka IP67-es. 

A Caviart Nikola Tesla, Elon Musk és Steve Jobs inspirálták, amikor összerakta ezt az okostelefont, amit a vásárlók fizetés előtt meg is vizsgálhatnak. Minden vásárláshoz jár egy személyes konzultáns, aki segíti a tranzakciót. 

A napelemek segítenek a tokban lévő akkumulátort feltölteni, gombnyomásra a tok pedig az iPhone X-et kezdi el tölteni.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.