Hirdetés

Nem bír magával a Google, már most megvillantotta Pixel 8-szériát és a Pixel Watch 2-t



|

Ezúttal nem egy szivárgás, hanem maga a Google árulkodott a bemutatásra váró új termékekről.

Hirdetés

A Google hírhedt arról, hogy nem csinál különösen nagy ügyet a termékei körüli titkolózásból, így legtöbbször már jóval a hivatalos bemutató előtt kiszivárognak a soron következő Pixel-kütyükkel kapcsolatos tudnivalók és vizuális ábrázolások.

Nincs ez másként az októberben leleplezésre kerülő Pixel 8 és Pixel 8 Pro mobilok, illetve a Pixel Watch 2 okosóra esetében sem, amelyekről már rengeteg információ kering a neten, most pedig a keresőóriás is rátett egy lapáttal a dologra a termékek megvillantásával.

Hirdetés

A Google két kedvcsináló videót osztott meg a YouTube-on, amelyeken lényegében minden oldalról megcsodálhatjuk az új telefonokat és az okosórát is, így a hivatalos beharangozó már biztosan nem hoz meglepetéseket a dizájn tekintetében. Annál is inkább, mivel a mobilok és az okosóra is kísértetiesen hasonlítanak a 2022-es elődeikre.

Ami izgalmasabb részletnek tekinthető, hogy a Pixel Watch 2 kedvcsinálója megerősíti az eszköz kapcsán pletykált IP68-as vízállóságot, jelentős előrelépést hozva a mindössze 5 ATM-es védelmet kínáló-+ Pixel Watch-hoz képest. A második generációs okosórát illetően a stressz-szintünket mérő EDA-szenzorról és hosszabb üzemidőről is csiripelnek a madarak, ezekre viszont nem szerepel utalás a rövid videóban.

A 2023-as Pixel-termékcsalád leleplezésére október 4-én, közép-európai idő szerint délután 4 órakor fog sor kerülni, amiről természetesen mi is beszámolunk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.