Hirdetés

Nem csak a Telekom emel árat, a Vodafone tarifái is drágulnak márciustól - itt vannak a részletek



|

Már októberben szóltak: a Vodafone tarifái is nőni fognak hamarosan.

Hirdetés

Tegnap érkezett a hír, hogy a Magyar Telekom március 1-jei hatállyal 15 százalékos inflációkövető díjkorrekciót eszközöl, ennyivel kell többet fizetnünk a szolgáltatásaiért. Aki ennek nyomán szolgáltatóváltáson gondolkodna, jó, ha tudja: a Vodafone már tavaly októberben jelezte, hogy márciustól emelés várható.

A havi előfizetési díjak maximum 15,4%-kal nőnek a lakossági és üzleti előfizetési díjcsomagok esetében, a flottások pedig maximum 22,01%-os kiigazításra számíthatnak március 1-jétől.

"A Vodafone Magyarország 2024-ben automatikusan életbe lépő, fogyasztói árindexen alapuló inflációkövető díjkorrekciója 22,01%-ban kerülne megállapításra. Az elmúlt hónapokban bekövetkezett kedvező gazdasági változások, az inflációs ráta csökkenése miatt, és az ügyfelek anyagi terheinek mérséklése érdekében kedvezményt biztosítunk a díjkorrekció mértékét illetően. Így 22,01% helyett 15,4%-os díjkorrekciót fogunk alkalmazni 2024. március 1-től a publikus tarifáinkat használó lakossági és üzleti ügyfelek havi előfizetési díjainak esetében."

- írja a tájékoztató oldal.

Hirdetés

A számlák esetében a március 1-jét megelőző időszakra a régi havidíj lesz érvényes, március 1-től számlazárásig viszont már az újjal számolnak, és mivel a Vodafone Magyarország előre számlázza a havidíjakat, az áprilisi havidíjak a számlákon a március 1-jét követő zárásoknál már az emelt áron szerepelnek majd.

Ezzel együtt azonban bizonyos kedvezmények mértéke is növekszik 15,4%-kal, ezekről legkésőbb a napokban érkező számlákon kapnak tájékoztatást az érintett ügyfelek. A sávos kedvezmények nem módosulnak, de a több vezetékes vagy mobilszolgáltatás vásárlása esetén nyújtott mennyiségi kedvezmények (Family) vagy a szerződéshosszabbításhoz kapcsolódó egyedi kedvezmények igen.

További információkról ezen az oldalon lehet tájékozódni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.