Hirdetés

Nem csak nevében újul meg a PC World: mostantól PCW-ként szeretnénk még többet adni



|

30 éve vagyunk veletek, és még legalább ennyit szeretnénk maradni, de ehhez változni is kell néha. Először csak névben, de itt nem állunk meg.

Hirdetés

A PC Worldöt mostantól még egyszerűbben, PCW-ként érheted el, ami sokaknak nem is annyira újdonság, hiszen nem hivatalos szóbeszédben, belsős levelezésben már régóta ez a "rövidítés" dominál, és nem csak mi, sok olvasónk, partnerünk is PCW-ként hivatkozik ránk és magazinunkra.

A váltás nem véletlen, már régóta tervben volt, hogy leválunk az amerikai IDG-ről és önálló márkaként folytatjuk több mint 30 éves munkánkat a magyar IT-piacon, de a helyzet úgy hozta, hogy ezt itt és most meg kell lépnünk. A licencszerződés már nem köt minket, de ettől még a helyzet az,

hogy a PC World mi magunk voltunk és vagyunk Magyarországon.

Lehet, hogy a név és a domain (pcwplus.hu) változik most, de ami megmarad, az a szerkesztőség elhivatottsága, és ahogy eddig is, úgy továbbra is a magyarországi PC World minden egyes digitális száma és online felülete 100%-ban a hazai írók és szerkesztők által készített tartalommal lesz megtöltve.

Anno az elsők között voltunk, akik CD-mellékletet adtunk a magazinhoz, majd ezt követte a DVD, 2023 januárjában pedig sikeresen álltunk át teljesen digitális formátumra. Többé az sem kikötés, hogy kizárólag számítógépes technológiákkal, IT-vel foglalkozzunk, havi közel félmillió olvasónk, partnereink érdeklődési köréhez, igényeihez jobban tudunk igazodni, legyen szó bármely platformról.

Hirdetés

Mostantól PCW leszünk, de mi változik még?

Továbbra is számíthatsz a 100%-ban a hazai szakértőink által készített anyagokra, szakmai cikkekre, elemzésekre, tesztekre, vásárlási tanácsadókra, a magyar IT-piacra jellemző történések pontos és hiteles bemutatására, a naprakész hírekre, és természetesen a havonta megjelenő digitális PCW magazinra is.

Hamarosan csak egy előfizetéses csomagunk lesz, a PCW Max, amely változatlan formában elérhető a pcwplus.hu/csomag oldalon: csekély havi vagy akciós éves díjért cserébe teljes reklámmentességet, ingyenes vírusvédelmet, teljes verziós szoftvert, programválogatást, személyre szóló Segélyvonal-szolgáltatást és sok egyéb extrát is kapsz (természetesen minden eddigi előfizetőnk ugyanezeket megkapja zavartalanul, sőt, hamarosan új akciókkal lehet hosszabbítani a már aktív csomagod is, de erről hamarosan beszámolunk majd). A következő napokban részletesebben is írunk a változásokról, és ha vannak fennakadások, akkor keress minket akár itt kommentben, akár a terjesztes@project029.com címen.

A csapat, a szerkesztőség, az írók változatlanok, folyamatosan újabb, modernebb és jobb szolgáltatásokkal szeretnénk kiszolgálni minden kedves olvasót, vagy tagot, ha úgy tetszik.

A névváltást a jövőben dizájnváltás is követi, szeretnénk minél látványosabb, könnyen kezelhetőbb, olvasóbarátabb oldalt kialakítani, ahol kényelmesen megtalálsz mindent, ami érdekel a technika, tudomány, IT-trendek, mesterséges intelligencia, mobil és persze a PC világából. A közösségi médiában továbbra is megtalálsz minket: ott vagyunk a YouTube-on, a Facebookon, az Instagramon is.

A legfontosabb, hogy jegyezd meg új webcímünket, cseréld le könyvjelzőid között, mert bár egy ideig még automatikusan átirányítunk a régi oldalról az új címre, hamarosan már csak a pcwplus.hu-n találsz meg minket, és hidd el, lesz miért visszanézni erre az oldalra a következő 30 évben is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.