Hirdetés

Nem gyenge: elég sokat tudunk már a OnePlus 12 dizájnjáról és specifikációjáról



|

Már a hivatalos leleplezés előtt körvonalazódik, mit is kínál majd a OnePlus új csúcstelefonja.

Hirdetés

Az utóbbi két generáció esetében a BKK Electronics csapatát (Oppo, Vivo, Realme) erősítő OnePlus januárban mutatta be az aktuális zászlóshajóját, így ha nem változik a menetrend, még akkor is jó pár hónapunk van a OnePlus 12 leleplezéséig, ez azonban nem akadályozza meg, hogy sűrű pletykák tárgya legyen a készülék.

Ezúttal a Smartprixszel összefogott szivárogtató, OnLeaks szállított egy nagy adag infót, benne az új csúcsmobil specifikációjával és néhány renderrel, amelyek nem sok kérdést hagynak a dizájnt illetően.

Hirdetés

A OnePlus 12 állítólag egy 6,7 hüvelykes, 2K-s felbontású AMOLED kijelzővel érkezik majd. A panel természetesen tudja a kategóriában alapvetőnek számító 120 Hz-es képfrissítést, mellé pedig az LTPO technológiával is fel lesz vértezve, amely intelligensen finomhangolja a frissítési rátát, ezzel javítva az akku teljesítményét.

Ami a további specifikációkat illeti, OnLeaks értesülései alapján a telefonban már a Qualcomm következő generációs csúcsprocesszora, a Snapdragon 8 Gen 3 dübörög majd, 16 GB-nyi LPDDR5X RAM és 256 GB tárhely társaságában, melyek közül az utóbbi a villámgyors UFS 4.0-s szabványt is teljesíti.

Korábban felröppent egy pletyka, hogy a OnePlus 12 5000 mAh-s akkuval érkezik, amire azonban rácáfol az aktuális szivárgás: OneLeaks úgy tudja, hogy 5400 mAh-s kapacitású telep kerül a mobilba, legfeljebb 100 W-os vezetékes gyorstöltést támogatva, amit a jól bevált 50 W-os vezeték nélküli tankolás egészít ki.

A kamerákról szólva a OnePlus elvileg továbbra sem engedi el az együttműködést a Hasselbladdal, amely ezúttal egy 50 MP-es elsődleges szenzorral, egy 50 MP-es ultraszéles látószögű lencsével, valamint egy 64 MP-es telefotó érzékelővel szerelt konstrukcióra nyomja rá a névjegyét. Ha a jelentés nem téved, a OnePlus 12 háromszoros optikai zoomot kínál majd, az előlapon pedig egy 32 MP-es kamera felel a szelfikért.

OnLeaks várakozásai szerint az Android 14-alapú Oxygen OS 14-gyel befutó telefont ezúttal már decemberben le fogja leplezni a OnePlus, első körben viszont csupán Kínának szól majd a rajt, így Európába és a világ többi részére csak valamikor 2024-ben futhat be az új zászlóshajó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.